Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί ο Σταύρος Κοντονής τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή τις συνεχιζόμενες κλήσεις σε απολογία στην Ευελπίδων όλο και περισσοτέρων ατόμων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα.

Προς το παρόν, ο υφυπουργός Αθλητισμού τηρεί στάση αναμονής προκειμένου να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο, καθώς για τον οποιονδήποτε δεν πρέπει να αμφισβητείται το τεκμήριο της αθωότητας.

Ωστόσο, ο κ. Κοντονής αφήνει να εννοηθεί πως επιβεβαιώνονται οι μεγαλύτεροι φόβοι του ίδιου και της Κυβέρνησης αναφορικά με την εμπλοκή παραγόντων του ποδοσφαίρου, αφού φαίνεται να αποδεικνύεται πως η κατάσταση είναι χειρότερη απ’ ό,τι φανταζόταν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»