Οι Μέμφις Γκρίζλις εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί στην Ιντιάνα, ωστόσο αυτό δεν αρκούσε για να αποφύγουν την ήττα, 116-110, από τους Πέισερς.

Οι «αρκούδες» έδειξαν καλό πρόσωπο εξαρχής και πήραν προβάδισμα τεσσάρων πόντων (27-23) στο τέλος του πρώτου δωδεκαλέπτου, διατηρώντας το ισχνό προβάδισμα μέχρι και το ημίχρονο, η λήξη του οποίου τους βρήκε μπροστά με 53-51.

Παρ’ όλα αυτά, οι Πέισερς ανέβασαν στροφές στην τρίτη περίοδο και έφτασαν σε διψήφια διαφορά, με την οποία έκλεισαν το δωδεκάλεπτο (92-82).

Οι Γκρίζλις φόρτσαραν στο φινάλε, κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο αλλά εντέλει λύγισαν, με αποτέλεσμα να πέσουν στο 18-27 – την ώρα που οι Πέισερς ανέβαιναν στο 26-20.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Μάτουριν με 24 πόντους, στους 25 σταμάτησε ο Τζάκσον τζούνιορ για την ομάδα του Μέμφις.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-27, 51-53, 92-82, 116-110

Δείτε τη στατιστική του αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί

Τζάρεν Τζάκσον Jr. και Λαντέιλ «υπέγραψαν» τη νίκη των Γκρίζλις επί των Τίμπεργουλβς

Γκίντι και Κόμπι Γουάιτ «οδήγησαν» τους Μπουλς σε νίκη επί των Καβαλίερς

Ο Κρις Πολ είχε κάνει πάρτι και πήγαν μόνο δύο παίκτες των Κλίπερς

Αποφασισμένοι να ακούσουν προσφορές για τον Πόρτερ Τζ. οι Νετς!

Πρωτοφανής απόφαση των Νικς: Δεν θα κρεμάσουν λάβαρο για το ΝΒΑ Cup στο «Madison Square Garden»!