Ο Σιμόνε Ιντσάγκι τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες της Ιντερ, θεωρεί πως δεν προσέγγισαν σωστά το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά το πρώτο γκολ έμειναν εκτός διεκδίκησης, θεωρεί πως δεν είναι τόσο τρομερό που έμειναν φέτος χωρίς τίτλο κι άφησε για αργότερα την κουβέντα για το μέλλον του στον πάγκο των «νερατζούρι».

Αναλυτικά: «Είμαι περήφανος για αυτούς τους παίκτες. Απόψε παίξαμε με μια ομάδα που άξιζε να νικήσει, μια ομάδα πιθανώς καλύτερη από εμάς. Προσεγγίσαμε άσχημα το παιχνίδι, δεχτήκαμε γκολ και μετά βγήκαμε εκτός ματς, διευκολύνοντας την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή η άσχημη ήττα δεν σβήνει ό,τι κάναμε. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα, πρώτος από όλους εγώ. Μείναμε χωρίς τίτλους, αλλά σε αυτή την ομάδα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια».

Για το μέλλον του: «Θα δούμε τις επόμενες μέρες με τον σύλλογο, αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ μεγάλη πικρία για να το σκεφτούμε. Θα υπάρξει χρόνος για να αποφασίσουμε με ηρεμία. Ο σύλλογος είναι πάντα μαζί μας κι οι διοικούντες νιώθουν πικρία αυτή τη στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία