Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Ιεράπετρα Κρήτης, για το εντοπισμό 65χρονης γυναίκας ισραηλινής καταγωγής, η οποία δεν έχει δώσει ίχνη από τις 5 Ιουνίου, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση των αρχών.

Πρόκειται για την συγγραφέα Μικέλ Πέλεκ, 65 ετών, που είναι γνωστή στην περιοχή του Καβούσιου Ιεράπετρας, δεδομένου ότι για χρόνια επισκέπτεται την περιοχή όπου και διαμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Συντονιστικό της πυροσβεστικής, σήμερα ζητήθηκε και η συνδρομή της Υπηρεσίας, στις έρευνες εντοπισμού της αγνοούμενης. Η Π.Υ συμμετέχει με έναν διασωστικό σκύλο, drone και πεζοπόρο τμήμα διασωστών. Παράλληλα, στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί και κλιμάκιο του Λιμενικού που ερευνά από θαλάσσης περιοχές όπου μπορεί να μετέβη η αγνοουμένη, καθώς επίσης και μέλη εθελοντικών ομάδων διάσωσης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 65χρονη πήγαινε συχνά για πεζοπορία στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα οι έρευνες να έχουν μεγάλο εύρος επιχειρησιακων δράσεων για τον εντοπισμό της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρώπη πλήττεται από δεύτερο κύμα καύσωνα - Επιδείνωση των φαινομένων το Σαββατοκύριακο

Ασανσέρ: Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την απογραφή – Δεν θα δοθεί νέα παράταση

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Την Πέμπτη η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Αίγιο: Το θρίλερ με την πυρίτιδα, το DNA στη σκανδάλη και τα νέα δεδομένα για το διπλό φονικό

Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, που νόμιζαν ότι ήταν απατεώνες - Βρέθηκε οπλοπολυβόλο στο σπίτι τους

Θεσσαλονίκη: Μία καταδίκη και δύο αθωώσεις για τη φωτιά στο Φίλυρο

Μαρινάκης: Από βδομάδα θα φανεί στην αντλία η μείωση της τιμής του πετρελαίου

Σπείρα «μαϊμού» αστυνομικών εξαρθρώθηκε στον Πειραιά - Έκαναν 29 απάτες με λεία 690.000 ευρώ

Κοτζίμα: Η «Μέκκα του τζιν» στην Ιαπωνία

Θάνατος 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή ενός εκ των δύο κατηγορουμένων