Στη σύλληψη του 32χρονου Έλληνα, ο οποίος οδηγούσε το jet ski στην Ιεράπετρα, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός 10χρονου παιδιού, που επέβαινε στο θαλάσσιο όχημα, προχώρησε το Λιμενικό.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Αναφορικά με τον τραυματισμό άνδρα και ανήλικου ατόμου στην Ιεράπετρα την 12-07-2023, γνωρίζεται ότι συνελήφθη ο 32χρονος ημεδαπός χειριστής του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου (jet ski), για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια).

Πώς συνέβη το ατύχημα
Ο 10χρονος μαζί με την οικογένειά του έκαναν διακοπές στην Κρήτη. Την Τετάρτη, την ώρα που βρίσκονταν στην περιοχή Ορμού στον Μακρύ Γιαλό της Ιεράπετρας ο 10χρονος μαζί με έναν 32χρονο αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα με jet ski.

Κατά την επιστροφή τους στην ακτή ο 32χρονος φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο και το Jet ski και «καρφώθηκε» στις ξύλινες εγκαταστάσεις.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για περίθαλψη στα τραύματά του ενώ ο 10χρονος οδηγήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.


Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κολομβία: Δεκατέσσερις αγνοούμενοι σε ανθρακωρυχείο εξαιτίας έκρηξης αερίου

Εξόρμηση της Τροχαίας για τα ηλεκτρικά πατίνια: 135 παραβάσεις για κράνος και αλκοόλ -μόνο- στην Αττική

Ρεκόρ αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ

ΠΟΥ: Χαμηλός ο κίνδυνος για το κοινό από τον χανταϊό - «Δεν υπάρχει λόγος πανικού ή ταξιδιωτικών περιορισμών»

Fars: Αμερικανικό πολεμικό πλοίο χτυπήθηκε από δύο πυραύλους στο Ορμούζ

Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος στο Λαύριο για πορνογραφία ανηλίκων

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε 42χρονη στη Ρόδο - Παραδόθηκε στην αστυνομία η δράστις

23 χρονος έτρεχε με 178 αντί για 90 χλμ την ώρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Φωτιά σε λεωφορείο στο Ίλιον - Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Φυλής

Παρ' ολίγον τραγωδία στις ΗΠΑ: Αεροσκάφος έπεσε σε στύλο φωτισμού και φορτηγό, ενώ προσέγγιζε το αεροδρόμιο