Το sport-fm.gr κριτικάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που πήραν μέρος στο ντέρμπι, βαθμολογεί και σημειώνει: Ηγετική μορφή ο Μπακασέτας, εξαιρετικός ο Μπογέ, σε μια ακόμα κακή βραδιά ο Σιμόες.

Γράφει ο Κώστας Μιαούλης

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: 6.5
Ο πορτιέρε της ΑΕΚ δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά στο παιχνίδι. Χρειάστηκε βέβαια να κάνει μια διπλή επέμβαση στην κεφαλιά του Χασάν, ενώ στην επιστροφή προλαβαίνει να σταματήσει και τον Τσιμίκα. Στο γκολ δεν έχει ευθύνη, το τέρμα είναι ασύλληπτο, από τον Φορτούνη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΑΚΗΣ: 6
Αμυντικά δεν είναι ιδιαίτερα προβλήματα από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, έχει μια καλή σέντρα στον Λιβάια που δεν την έπιασε καλά. Θετική η εμφάνιση του, ο Μαρτίνς άργησε να βάλει τον Ποντένσε από την πλευρά του.

ΝΤΜΙΤΡΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ: 6.5
Ο Ουκρανός πήγε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, αλλά στη φάση που χάνει τον Χασάν, δημιουργείται πρόβλημα για πρώτη φορά στην άμυνα της ΑΕΚ. Εκεί ίσως άργησε να κλείσει και ο Χουλτ, ο Τσίγκρι ήταν σταθερός.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: 6
Πήγε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ειδικά όταν αναγκαζόταν να βγει αριστερά εκτός περιοχής να καλύψει τις κούρσες του Ποντένσε. Έδωσε μάχες, σχετικά καλή εμφάνιση. Χάνει κεφαλιά από πολύ καλή θέση προς το τέλος.

ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ: 7
Ήταν και πάλι εκ των κορυφαίων της Ένωσης και έδωσε τα πάντα. Με αστείρευτες δυνάμεις μετά την εκπληκτική του εμφάνιση την περασμένη Τρίτη με την Μπενφίκα, έδωσε τα πάντα. Βέβαια δεν του βγήκαν τόσες πλαγιοκοπήσεις, αλλά πάλεψε, μόχθησε και ήταν στη σειρά των διακριθέντων.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: 7
Ήταν και πάλι ο δυνατός κρίκος στα αμυντικά χαφ για την ΑΕΚ, πάλεψε και πήρε πολλές μονομαχίες, αντικαταστάθηκε αναγκαστικά με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα από τον Μοράν, λόγω ενοχλήσεων.

ΑΝΤΡΕ ΣΙΜΟΕΣ: 4
Ο Πορτογάλος ήταν για ένα ακόμα ματς σκιά του εαυτού του. Στη φάση του γκολ έχει εγκαταλείψει το μαρκάρισμα του Φορτούνη, έχει κάνει ένα φάουλ λίγο νωρίτερα πάνω του και η απόδοση του, δεν έχει να κάνει μόνο με κόπωση, αλλά και με έλλειψη συγκέντρωσης.

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: 7.5
Ο σκόρερ της ΑΕΚ είχε δυσκολίες παίζοντας αριστερά, αλλά και πάλι ήταν ο λυτρωτής με το γκολ που έβαλε σώζοντας τον έναν πόντο και εκείνος που είχε το δοκάρι. Έδωσε πολλές μάχες και ήταν πραγματικά συγκλονιστικός.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΓΚΑΛΟ: 6.5
Ήταν ιδιαίτερα καλός στο πρώτο μέρος, συμμετείχε σε πολλές επιθετικές προσπάθειες της ΑΕΚ και είναι πολύ χρήσιμος παίκτης, παίζοντας καλά και τα τακτικά, έβγαλε τη σέντρα, έστω και με κόντρα στην κεφαλιά του Μπακασέτα. Όμως με το φάουλ που δεν κάνει στον Ποντένσε, εκθέτει την ΑΕΚ στην τελευταία φάση, αφήνοντας τον Ποντένσε να αλωνίσει και να βγει η φάση του Φετφατζίδη.

ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΪΑ: 6
Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, είχε την εξαιρετική φάση στο 14’, αλλά δεν ήταν καλός στον βαθμό που θα περίμενε κανείς σε ένα τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι, δεν ήταν εντός αγώνα σε πολλά σημεία του ματς λόγω νεύρων.

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: 5.5
Πολύ ρηχή μετά το ματς με την Μπενφίκα η εμφάνιση του, δεν μπόρεσε να μπει ουσιαστικά στο πνεύμα του αγώνα, έχοντας να διαχειριστεί ένα αντίπαλο δίδυμο βαρύ. Δε βρέθηκε σε καλή μέρα.

OI ΑΛΛΑΓΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ: 6
Μπήκε στο ματς, στο 50ο λεπτό αντί του Βίκτωρα Κλωναρίδη, έδωσε μάχες, πάλεψε σώμα με σώμα, αλλά και πάλι δεν πήρε κάποια πάσα, ώστε να του δοθεί η ευκαιρία για γκολ, με εξαίρεση ένα σουτ εκτός περιοχής στο 90+2’.

ΕΡΙΚ ΜΟΡΑΝ: 6.5
Σχετικά καλός ο Έρικ Μοράν, μπήκε στη θέση του Γαλανόπουλου στο 60’ και είχε και την καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος με ένα πλασέ εκτός περιοχής. Πάλεψε όσο μπορούσε, είχε βέβαια και ένα σοβαρό λάθος, αλλά κι αυτός έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΓΕ: 7
Ο Αργεντινός παρά το μακρύ διάστημα απουσίας του ήταν συγκλονιστικός και παρέσυρε με την κλάση και την ορμητικότητα του στο φινάλε, όλη την ΑΕΚ, ώστε να παλέψει τουλάχιστον για την ισοφάριση. Μετά τη διακοπή θα είναι έτοιμος και μπορεί να εκτοξεύσει την ΑΕΚ.

Ο ΚΟΟΥΤΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: 7.5
Αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που είχε ν’ αντιμετωπίσει, έκανε το καλύτερο που μπορούσε με έναν ρηχό πάγκο και περιορισμένες επιλογές. Έστειλε νωρίς την ΑΕΚ να επιτεθεί, υπέφερε, είχε και πάλι αναγκαστική αλλαγή, αλλά σε ένα τέτοιο ματς με τα όπλα που είχε στα χέρια, παρέταξε πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κοσμάς για Αλμέιδα: «Σε φοβούνται, αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς - Μαζί σου μέχρι τέλους»

ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Γκαγέγκος, τραυματίστηκε ο Αμπάντα

Η παρακάμερα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ: Η εναλλαγή συναισθημάτων

Τσακίρης: «Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τσακωνόταν με… δικούς του ο Αλμέιδα - Τι έγινε όταν ο Λουτσέσκου χαστούκισε παίκτη;»

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Τσέριν, ατομικό Μπερνάρ-Χουάνκαρ

Νικολογιάννης: «Προέχει για τον Παναθηναϊκό να μη φτάσει από την αποτυχία στην καταστροφή-Να βγει η χρονιά όπως πρέπει»

Βόλος: «Ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα - Η μόνη προϋπόθεση για μεταβίβαση της ΠΑΕ»

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: «Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός-Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα»

TAGS: A.E.K.