Το Ισραήλ δεν μπορεί να επιβάλει τις επιλογές του στη Χαμάς και η οργάνωση δεν θα αποδεχθεί καμία συμφωνία που δεν επιτυγχάνει την ασφάλεια για τους Παλαιστίνιους, δήλωσε ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια σήμερα, ως απάντηση σε μια ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή αλ Νουσέιρατ της Γάζας.

Οι ισραηλινές δυνάμεις διέσωσαν σήμερα ζωντανούς τέσσερις ομήρους, από δύο διαφορετικές τοποθεσίες στη Νουσέιρατ, στην κεντρική Γάζα, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Ο ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς, Σάμι Αμπού Ζούχρι, είπε στο Ρόιτερς, μετά την ανακοίνωση, ότι «η ανάκτηση τεσσάρων αιχμαλώτων έπειτα από εννέα μήνες μαχών αποτελεί ένδειξη αποτυχίας, όχι κάποιο επίτευγμα».

Την ίδια ώρα, ένας αξιωματούχος των παλαιστινιακών υπηρεσιών Υγείας είπε σήμερα στο Reuters ότι τουλάχιστον 50 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιθέσεις στη Νουσέιρατ και άλλες περιοχές στην κεντρική Γάζα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΗΠΑ: Ο Isaias ενισχύεται σε κυκλώνα, τον πρώτο της φετινής περιόδου στον Ατλαντικό

Μαρικάρμεν Αμπασκάλ: Ισπανοί αποχαιρετούν τη «γιαγιά μιας ολόκληρης χώρας»

Προσωρινά εκτός λειτουργίας το 100 της Άμεσης Δράσης και το 199 της Πυροσβεστικής

Ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε στα παλιά Σφαγεία της Καλαμπάκας – Εξετάζεται αν ανήκει σε άνδρα που αγνοείται από το 2018

Παρέμβαση Κρεμλίνου: «Ψεύδη και παραπληροφόρηση τα περί δεύτερου κρούσματος πανώλης στη Σιβηρία»

Δικαστική νίκη των κατοίκων της Κυψέλης: Θα λάβουν στοιχεία για τις ζημιές από το Μετρό

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για online συνταγές φαρμακευτικής κάνναβης με 8 ευρώ

5 συλλήψεις για ζωοκλοπές στο Λασίθι - Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση

Αθώοι κατά πλειοψηφία οι δύο ψαράδες για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Κατέρρευσε 7ωροφο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης