Την άποψη ότι αν ο Πανθρακικός συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην πεντάδα εξέφρασε ο Ιγκόρ.

Ο επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τον Παναιτωλικό ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας ωστόσο ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εντός έδρας πορεία της ομάδας του Παναιτωλικού: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι δυνατός ο αντίπαλος στην έδρα του αλλά εμείς θα πολεμήσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Πανθρακικός για να πάρει τη νίκη: «Έχουμε τη δική μας ταυτότητα και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, οπότε θα πολεμήσουμε για να πάρουμε τη νίκη. Εμείς πρέπει να εκπλήξουμε τον αντίπαλο αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Για την πορεία του Πανθρακικού στα τελευταία παιχνίδια: «Φυσικά και έχω βοηθήσει γιατί έχω δώσει κίνητρο και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ και στη συνέχεια».

Για το αν σκέφτονται την πεντάδα: «Αρχικά, ο στόχος είναι η παραμονή. Τα πράγματα πάνε καλά οπότε γιατί όχι να μπούμε και στην πεντάδα. Όπως όλοι οι παίκτες έτσι και εγώ είμαι αρκετά ενθουσιασμένος αλλά σκέφτομαι πρώτα την παραμονή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κύριος» ο Καμπελά, πήγε στον Ρέντη και αποχαιρέτησε τους πάντες στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός-Κηφισιά: Για το ιδανικό φινάλε σε μια σπουδαία χρονιά

Βόλος-Παναιτωλικός: Για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Asteras AKTOR-Άρης: Επιτακτική ανάγκη η νίκη για να κλείσουν με χαλόγελα το 2025!

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»