H χθεσινή ημέρα πήγε καλά, μιας και πέρασε το μεγάλο στοίχημα της πρόκρισης των Πορτογάλων στην παράταση, αλλά και το over 11.5 κόρνερ που είχαμε εκτιμήσει για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση. Σήμερα θα καταπιαστούμε με τα δύο βραδινά παιχνίδια.


Στο πρώτο χρονικά ματς αξίζει να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Η Σλοβακία είναι μια ομάδα που δεν διακρίνεται ιδιαίτερα για τις αμυντικές ικανότητες, οπότε θα πάμε στα πολλά γκολ. Για τους Γερμανούς το ματς αυτό αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να...ξεμπουκώσουν. Μάλιστα θα τιμήσω και το anytime scorer για τους δύο χαφ της Γερμανίας, τον Κεντίρα και τον Τόνι Κροος. Σαν κυνήγι αξίζει το απλό over 3.5 με την απόδοση αυτή τη στιγμή στον ΟΠΑΠ να κυμαίνεται στο 3.75.

Για το βραδινό ματς, παρά το γεγονός πως οι Βέλγοι αποτελούν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, θεωρώ πως οι ψυχωμένοι Ούγγροι είναι σε θέση να προβληματίσουν την ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς. Από τους Βέλγους αμφίβολος είναι ο Ντεμπελέ, τον οποίο θεωρώ ανώτερη επιλογή από τον Ναϊνγκολάν και αποτελεί έναν ακόμα λόγο για να ποντάρω στους Μαγυάρους. Η διπλή ευκαιρία στο 2.05 για το 1Χ των Ούγγρων, για τους πιο τολμηρούς άσο στο 6.25.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ:ΟVER 3.5
OΥΓΓΑΡΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ: 1Χ (Δ.Ε)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ:1

EΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΑΝΥΤΙΜΕ SCORER: ΚΡΟΣ-ΚΕΝΤΙΡΑ-ΚΛΑΪΝΧΑΪΣΛΕΡ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube