Οι επιλογές της ΕΠΟ για τους βοηθούς του διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου –όπως διαβάσατε νωρίτερα- είχε εξοργίσει τους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο, η αντίδραση του Σταύρου Κοντονή στο θέμα διαφοροποίησε την κατάσταση. Στην Ένωση δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα ο υφυπουργός και μάλιστα, με την ταχύτητα που το έκανε.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ θεωρούν ότι η ξεκάθαρη θέση που πήρε ο Σταύρος Κοντονής –μάλιστα- αποτελεί και μια δικαίωση για τα παραπόνα και την δυσαρέσκεια είχαν στις αποφάσεις της ΕΠΟ στις επιλογές των βοηθών.

Πλέον περιμένουν πως θα εξελιχθεί το νέο σίριαλ που προέκυψε για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: A.E.K.