Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 37χρονος από την Ηλεία ο οποίος φυγαδεύτηκε στο αστυνομικό μέγαρο Πύργου στο οποίο μετέβη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας για του απαγγείλει κατηγορίες.

Νωρίτερα στάθηκε αδύνατο ο καθ΄ομολογίαν δράστης να μεταβεί στην εισαγγελία Πύργου καθώς συγγενείς του άτυχου κοριτσιού επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Υπό αυστηρά μέτρα κατέθεσε στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας όπου πριν λίγο μετέβη Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της ποινικής δίωξης σε βάρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής.

Μεγάλη ένταση επικρατεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου όπου ο 37χρονος καθ΄ομολογία δολοφόνος της 11χρονης αναμενόταν να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ωστόσο, λόγο της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί απέξω το περιπολικό με το κατηγορούμενο έφτασε από το Δικαστικό Μέγαρο αλλά ο 37χρονος δεν καταφέρει να κατέβει από αυτό και έτσι για λόγους ασφαλείας αποχώρησε, χωρίς να απολογηθεί.

Από το νωρίς το πρωί υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου καθώς έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με μια φωτογραφία της στα χέρια, περιμένοντας να δουν τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Λουτράκι

Ισχυρός σεισμός, 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Βενεζουέλα - Δείτε βίντεο

Αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα - Τραυματίστηκε σοβαρά νεαρός, 8 προσαγωγές

Νοσοκομείο Αττικόν: Ηλικιωμένος άνδρας αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι

Λάρισα: Συλλαλητήριο αγροτών με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης

Νότιο Ιόνιο: Μεγάλης κλίμακας άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού με βολές βλημάτων και βύθιση στόχων (Βίντεο)

Τραμπ: Θα ζητήσει περισσότερα από 1,4 δισ. από το Κογκρέσο για την καταπολέμηση του Έμπολα

Ο Μητσοτάκης στην υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις - Μπήκε στο αγωνιστικό και έζησε την ένταση

Αγρια καταδίωξη απατεώνων στη Βάρκιζα: Τράκαραν και παράτησαν το αμάξι γεμάτo χρήματα

Νετανιάχου: Δεν ζήτησα την άδεια του Τραμπ για την επίθεση στο Ιράν