Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπαίνει τέλος στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Αναστόπουλου, του άτυχου άνδρα που το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου παρασύρθηκε με τη σύντροφό του Γεωργία Μπαντίου από τα νερά χειμάρρου όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου.

Η σορός του εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Φράγμα του Φλόκα από βοσκούς και σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που ταυτοποίησαν τη σορό.

Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν περασμένες 8:00 το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, όταν ο άτυχος Νίκος Αναστόπουλος με τη σύντροφό του Γεωργία Μπαντίου παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου.

Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας από τις πυροσβεστικές αρχές, που με ισχυρή παρουσία βρίσκονταν σε καθημερινή βάση στην περιοχή και τη «χτένιζαν» εκατοστό εκατοστό. Κι αν στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας ερευνών ο εντοπισμός τόσο του οχήματος του ζευγαριού, όσο και της σορού της Γεωργίας Μπαντίου, έφερε σκέψεις ότι γρήγορα θα βρισκόταν και αυτή του Νίκου Αναστόπουλου, αυτές ανατράπηκαν άμεσα.

Οι μέρες περνούσαν δραματικά, οι οικογένειες του άτυχου ζευγαριού ήταν βυθισμένες στον πόνο και τη θλίψη.

Ώσπου 46 ημέρες αργότερα εντοπίστηκε η σορός στο Φράγμα του Φλόκα -που όπως προκύπτει ανήκει στον 45χρονο οδηγό ταξί.

Πηγή: patrisnews.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γαλλία: Κυβερνοεπίθεση στην πλατφόρμα ψηφοφορίας για τον σοσιαλιστή υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές

Συνελήφθη 65χρονος οδηγός λεωφορείου που παραβίασε δύο κόκκινα φανάρια στη λεωφόρο Μεσογείων

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των δύο κατηγορουμένων γιατρών

Έκρηξη έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - 2 σοβαρά τραυματίες

Χανιά: Κάθειρξη 8,5 ετών στον πρώην διοικητή Τροχαίας ΒΟΑΚ και πρόστιμο 21.000 ευρώ

Ελευσίνα: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της επίθεσης με μαχαίρι σε 32χρονο

Καταδίωξη με παραβιάσεις κόκκινων φαναριών στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη

Πώς να εκπαιδεύετε τον εγκέφαλό σας για να μην τα παρατάτε ποτέ

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ: «Το καλώδιο μπορεί και πρέπει να προχωρήσει χωρίς καμία έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο γυναίκα με έγκαυμα