Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Ο ΕΣΑΚΕ ενημερώνει τους φιλάθλους πως σύμφωνα με τον Ν. 4326/2015 είναι υποχρεωτική από την 1η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Σκοπός του νέου νόμου μεταξύ άλλων είναι η αντιμετώπιση φαινομένων βίας στους αθλητικούς χώρους, ο δε ΕΣΑΚΕ θα συμβάλλει στην εφαρμογή του με όλες του τις δυνάμεις. Ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση των φιλάθλων σε όσες πιθανές δυσκολίες ήθελε προκύψουν και την συνεργασία τους ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πάμεεεε….»: Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Σιάο

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!