Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέρθηκε αρχικά στη μεταγραφική ενίσχυση της Ένωσης, επιβεβαιώνοντας πως ο Χακίμ Σαχαμπό αποτελεί πλέον κομμάτι του ρόστερ.

Παράλληλα, στάθηκε στη συνολική εικόνα της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως αυτή τη στιγμή θεωρεί ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Σαχαμπό ήρθε. Είναι πλέον κοντά μας. Περιμένουμε μεγάλο παιχνίδι απόψε, αυτή είναι η προσδοκία μας και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Θεωρούμε ότι αυτήν τη στιγμή η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα. Η ΑΕΚ όχι μόνο ξυπνάει, αλλά παίζει το ποδόσφαιρο που θέλουμε, δυστυχώς όχι πάντα γιατί μπορεί να υπάρχουν και κακές στιγμές όπως σε όλες τις ομάδες.

Η μπάλα είναι λίγο πονηρή, αλλά στην ΑΕΚ ποντάρουμε πολύ. Στο μυαλό μας είναι η ΑΕΚ να είναι πάντα μονομάχος και να κατακτήσει τρόπαια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ, ''εύκολο'' το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό»

Το πέναλτι του Μουκουντί στον Αντρέ Λουίζ και η εκτέλεση του Ταρέμι για το 1-1 στο 106'

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε το λιγότερο που του άξιζε»

Έξω φρενών ο Ηλιόπουλος μπήκε στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές!

Όρθιος ο Ολυμπιακός στο 106’ με πέναλτι Ταρέμι στο θρίλερ με την ΑΕΚ!

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Παρέμεινε πρώτη η ΑΕΚ, από κοντά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με ματς λιγότερο!

Ο Στρακόσα αρνήθηκε το γκολ στον Μπιανκόν στις καθυστερήσεις

Ρενάτο: «Κάνουμε το καλύτερο για να πάει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει»

Τεράστια διπλή ευκαιρία της ΑΕΚ για το 2-0: Ο Τζολάκης νίκησε τον Γιόβιτς και ο Πινέδα σημάδεψε δοκάρι!

Μπήκε ως αλλαγή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ο Αντρέ Λουίζ

TAGS: A.E.K.