Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία για το μακάβριο εύρημα σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, όπου μια 63χρονη γυναίκα και ο 36χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμό το βράδυ της Τετάρτης.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον 1ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες για ανυπόφορη δυσοσμία.



Μάλιστα η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Επιπλέον οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα και μια καραμπίνα, η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις δύο σορούς.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δολοφονία στο Πάρκο Ασυρμάτου: Συνελήφθησαν άλλα 3 άτομα - Το «παρελθόν» του 20χρονου και οι ισχυρισμοί φίλου του

Άγιος Δημήτριος: Συνέλαβαν τον φερόμενο δολοφόνο του 25χρονου - Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδει το έγκλημα η αστυνομία!

Το «τυφλό» σημείο της δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο: Αποδυναμώνεται το σενάριο οπαδικού επεισοδίου

Τέσσερις νεκροί από νέα ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα

Στα 2.152 τα κρούσματα ευλογιάς αιγοπροβάτων, στις 486.666 οι θανατώσεις

Η μεγάλη συζήτηση για την ασπιρίνη: Προστατεύει ή όχι από τον καρκίνο;

Μυστήριο με τη δολοφονία του 25χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Το κρίσιμο 15λεπτο και τα στοιχεία που ερευνώνται

Χειροπέδες σε 58χρονο για παράνομους συναγερμούς και χρήση σήματος της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Ισραήλ: Δύο τεχνικοί της πολεμικής αεροπορίας κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Καβγάς 19χρονων κοριτσιών στην Αγία Βαρβάρα: Την έσπρωξε και έπεσε σε τζαμαρία - Νοσηλεύεται στο Θριάσιο