Η αρχή θα γίνει στις 19.00 με το πλούσιο pre-game των τριών τελικών. Ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Βασίλης Σαμπράκος φιλοξενούν στα στούντιο του OTE TV τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στο Μπιλμπάο και παρακολούθησε τη δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στην εκπομπή θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, που θα διεκδικήσει το πρώτο Κύπελλο Γερμανίας στην ιστορία της Βόλφσμπουργκ, του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος έχει ζήσει από κοντά τις γερμανικές "μάχες", και του Άκη Ζήκου, που γνωρίζει πολύ καλά το τι συμβαίνει στην Γαλλία.

Επίσης, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και αναλύει τις ομάδες που έχει παρακολουθήσει στο πλαίσιο των ταξιδιών που κάνει για να βρει μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Από νωρίς θα υπάρχουν live συνδέσεις με το Βερολίνο και τους απεσταλμένους του OTE TV, Αλέξη Σπυρόπουλο και Άλκη Τσαβδαρά, με το Παρίσι, όπου έχουν ταξιδέψει ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Στέφανος Αβραμίδης, και με τη Βαρκελώνη όπου θα βρίσκονται ο Τάσος Κολλίντζας και ο Δημήτρης Ξαρλής.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τρεις μεγάλοι τελικοί:
Για το Κύπελλο Γερμανίας: Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ, στις 21:00 στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και Άλκη Τσαβδαρά.
Για το Κύπελλο Γαλλίας: Οσέρ - Παρί Σεν Ζερμέν, στις 22:00 στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και Στέφανου Αβραμίδη.
Για το Κύπελλο Ισπανίας: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα, στις 22:30 στο OTE Sport 3 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και Δημήτρη Ξαρλή.
Επίσης σήμερα το Action 24 θα δείξει τον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας Φόλκερκ – Ινβερνές, στις 17:00 στο σε περιγραφή Χρήστου Κυριαζή.
Αύριο για το Κύπελλο Πορτογαλίας από το το Novasports 3 θα μεταδοθεί ο αγώνας Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μπράγκα στις 19:15 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube