Σήμερα θα γίνει όπως όλα δείχνουν το ραντεβού του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο μάνατζερ του Κολομβιανού επιθετικού, Ρικάρντο Καλέρι, αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα και πρόκειται να γίνει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκο Λυμπερόπουλο, ώστε να συζητήσουν για το πώς θα λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από την άδεια των Χριστουγέννων, αποτελεί ξένο σώμα για τους «πράσινους» και θα προσπαθήσουν να τον αποδεσμεύσουν (είναι δανεικός από την Κάλιαρι) ώστε να ελευθερωθεί μια θέση ξένου.

Υπενθυμίζεται ότι προκύπτει ενδιαφέρον από την Κίνα για τον Ιμπάρμπο και σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι πιθανόν να σημειωθούν προσεχώς οριστικές εξελίξεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ