Η ΑΕΚ ολοκληρώνει στις 18:00 τη μινι-προετοιμασία της για τον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (19:30) κι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός είχε και χθες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γι’ αυτό περιορίστηκε σε θεραπεία. Αν και σήμερα πονά, τότε ο Μανόλο Χιμένεθ θα υποχρεωθεί να τον αφήσει εκτός αποστολής για τη ρεβάνς του 2-1 του AEL FC Arena. Διαφορετικά θα μπει στην αποστολή, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα παίξει από την αρχή.

Στην περίπτωση που ο Χριστοδουλόπουλος απουσιάσει, ο Ισπανός τεχνικός έχει διάφορα εναλλακτικά πλάνα στο μυαλό του. Από τη χρησιμοποίηση του Γκάλο ως δεξιού εξτρέμ μπροστά από τον Μπακάκη, μέχρι και τη χρησιμοποίηση κάποιου εκ των Κλωναρίδη, Μασούντ ή Λόπες στα άκρα, πέραν του Μπακασέτα που πρέπει να θεωρείται βέβαιος.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην ενδεκάδα για Μπάρκα, Χουλτ, Κονέ και Λιβάγια, ενώ εκτός παραμένει ο Βράνιες που εξέτισε μεν την ποινή του αλλά είναι τραυματίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.