Πρόβλημα προέκυψε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην τελευταία προπόνηση της εθνικής Σουηδίας, καθώς ο επιθετικός της Μίλαν προπονήθηκε μόλις για 15 λεπτά και μετά αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Ως εκ τούτου είναι δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία και αναμένεται η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Γιάνε Άντερσον, που πιθανότατα θα έχει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα τραυματισμού του 39χρονου.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στη δράση, καθώς είχε νέο πρόβλημα τραυματισμού, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό διάστημα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε ακόμα:

Ζλάταν: «Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο ν’ αποδείξω…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανά στην αντεπίθεση η UEFA: «Να καταλάβουν στη FIFA πως δεν θα πλουτίσουν εις βάρος του αθλήματος»!

Νέα «βόμβα» για το Μουντιάλ από τον Ινφαντίνο: «Ψηφίστε την πώληση, αλλιώς…»!

Κρίσιμη συνάντηση των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών με την ύψιστη απειλή του μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ!

«Δεν είναι της FIFA για να το πουλήσει»: Σκληρή αντίδραση της UEFA στο πλάνο Ινφαντίνο για ιδιωτικοποίηση του Μουντιάλ!

«Βόμβα» από τους Times: Ο Ινφαντίνο σχεδιάζει να πουλήσει μερίδιο του Μουντιάλ σε ιδιώτες επενδυτές!

Παραδοχή-σοκ από την IFAB: Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Εμπολό απέναντι στην Αργεντινή!

Επίσημα στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο Ζιντάν!

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ

Αναλαμβάνει τη Γαλλία ο Ζιντάν – Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα!

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»