Για την αρνητική κριτική που δέχεται ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Σουηδός επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Όλοι κρίνουν τον Μουρίνιο, εξαιτίας του χαρακτήρα του και όχι εξαιτίας των αποτελεσμάτων», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το βλέπω και σε εμένα αυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, πιστεύουμε σε κάποια πράγματα και το κάνουμε με το δικό μας τρόπο».

Στη συνέχεια, ο 37χρονος επιθετικός υπογράμμισε: «Φυσικά παίρνουμε την ευθύνη όταν τα και δεχόμαστε κριτική ,όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά όταν κερδίζουμε η ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πιστεύουμε σε εμάς και κάνουμε ότι είναι να κάνουμε μέχρι το τέλος»

Μάλιστα, ο Ιμπραςιμοβιτς ανέφερε: «Κάποιες κριτικές είναι προσωπικές, κάποιες από ζήλια, όμως όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο Μουρίνιο πρέπει να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του, είναι εδώ γιατί είναι αυτός που είναι και δεν πρέπει να αλλάξει για κανέναν».

Τέλος, ο άσος των L.A. Galaxy προσέθεσε: «Ο Ζοσέ κάνει τρομερή δουλειά. Δεν υπάρχει προπονητής που να κάνει θαύματα με μια ομάδα. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά μέχρι τώρα κι αυτό είναι που μετράει, όμως η Premier League δεν είναι εύκολη κι αν κάποιος ξέρει πώς να κερδίσει είναι εκείνος».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube