Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξέρει καλά πως μπορούσε να πετύχει το γκολ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εις βάρος της Λίβερπουλ αλλά δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο θεωρεί πως οι επόμενες ευκαιρίες δεν θα πάνε χαμένες: «Ήταν δύσκολο» δήλωσε στους δημοσιογράφους και συνέχισε «Κυνηγούσα περισσότερο απ’ όσο έκανα επιθέσεις με αυτή. Αλλά έπρεπε να είχα σκοράρει» ισχυρίστηκε, αναφερόμενος στην χαμένη φάση του 2ου ημιχρόνου μετά από πάσα του Πογκμπά.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός όμως στάθηκε και στα θετικά της απόδοσής του: «Από την άλλη ήμουν στην κατάλληλη θέση και αυτό είναι το σημαντικό. Την επόμενη φορά θα τα πάω καλύτερα», υποσχέθηκε, τονίζοντας πως «ήταν ένα καλό και συγχρόνως δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ η οποία επικρατεί στις μεγάλες αναμετρήσεις. Πιστεύω πως ήταν ένα καλό αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»

Το θαύμα των Χριστουγέννων: Απίθανη Ρέξαμ, έχανε 3-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 24’ και τελικά νίκησε 5-3!

Ο Μαρινάκης ζήτησε το ένα πέταλο του City Ground να πάρει το όνομα του θρύλου της Νότιγχαμ που έφυγε από τη ζωή

Ο Αμορίμ πήρε το μάθημά του: «Αν ξεκινούσα τώρα, θα τα έκανα όλα διαφορετικά…»

Ο Χάαλαντ... κρατήθηκε, ο Πεπ δεν άφησε ούτε ψίχουλο στο τραπέζι: «Πήρα πέντε κιλά εγώ»!