Στα 40 του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στην εθνική Σουηδίας, που καλείται να υπερασπιστεί την πρώτη θέση της στον δεύτερο προκριματικό όμιλο και να πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο φορ της Μίλαν ενσωματώθηκε στην αποστολή ια τους τελευταίους δύο αγώνες των προκριματικών , με αντιπάλους την Γεωργία και την Ισπανία.

«Είναι ωραία. Επιτέλους!», σχολίασε ο «Ιμπρα» και πρόσθεσε: «Κάθε ημέρα γνωρίζω καλύτερα το σώμα μου, που γερνάει. Όμως το κεφάλι γίνεται νεότερο και γίνομαι πιο... όμορφος. Υπάρχουν νέα πράγματα κάθε ημέρα».

Όσον αφορά στο διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα και κυρίως από το EURO 2020, ο Ζλάταν, τόνισε: «Ήταν δύσκολο. Ήταν ένα από τα πράγματα που περίμενα με ανυπομονησία και μου έλειπε να παίζω. Έπρεπε όμως να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος. Όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο συμμετοχής μου, λόγω των τραυματισμών από τους οποίους προέρχομαι. Εάν βρω τη σωστή ισορροπία θα πρέπει να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι εδώ, γιατί είμαι μέλος της ομάδας. Εάν ο προπονητής θέλει να παίξω και στα δύο ματς, θα παίξω και στα δύο. Εάν θέλει να παίξω μόνο ένα, θα παίξω ένα. Εξαρτάται από το τι θέλει αυτός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»