Φονική αποδείχθηκε η κίνηση σε μια διασταύρωση στην Ινδονησία με την ονομασία Brexit.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας δεκαπέντε άνθρωποι πέθαναν από αφυδάτωση και καρδιακή προσβολή ενώ περίμεναν να ξεμπλοκάρουν από τις τεράστιες ουρές των αυτοκινήτων.

Παρά το γεγονός ότι αφενός τα αυτοκίνητα κινουνταν με ρυθμούς λίγων μέτρων ανά ώρα και αφετέρου ο καύσωνας και η υγρασία ήταν αφόρητη, ελάχιστοι ήταν οι οδηγοί που εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους να περάσουν από τη συγκεκριμένη διασταύρωση.

Ινδονησιακά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι τα 13 απο τα θύματα καταγράφηκαν μόνο μέσα σε μια ημέρα.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει θορυβήσει τόσο πολύ τις αρχές της Ινδονησίας ώστε το υπουργείο Υγείας να θέσει σε λειτουργία «κόκκινη γραμμή» για την παροχη βοήθειας σε οδηγούς που παραμένουν μπλοκαρισμένοι σε μεγάλα μποτιλιαρίσματα.










Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube