Η πρώτη έκδοση του νέου βραβείου ειρήνης που θέσπισε η FIFA, κατέληξε στα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τιμήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλου του 2026, που θα συνδιοργανωθεί από ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

Το βραβείο παρέδωσε στον Τραμπ ο ίδιος ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, που μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Αμερικανό πρόεδρο και σχολίασε τις ενέργειές του για επίτευξη ειρήνης σε διάφορα μέρη του κόσμου.

«Μεγάλη τιμή, η μεγαλύτερη της ζωής μου. Ξέρω τον Τζάνι, κάνει υπέροχη δουλεια, έχουμε ρεκόρ εισιτηρίων. Εμείς το λέμε soccer, τα νούμερα ειναι περα από κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ τη Μελάνια, την οικογένειά μου. Θα δείτε κάτι που δεν έχει ξαναγινει. Οι σχέσεις μας με Καναδα, Μεξικό είναι υπέροχες, έχουμε μια σταθερή σχέση συνεργασίας και ειρήνης. Οι ΗΠΑ θα είναι μια ζεστή χώρα υποδοχής», ανέφερε στη συνέχεια ο Τραμπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»

«Ευκαιρία, όχι υποχρέωση»: Ο Ινφαντίνο υπερασπίζεται το νέο επενδυτικό σχέδιο της FIFA

Ξανά στην αντεπίθεση η UEFA: «Να καταλάβουν στη FIFA πως δεν θα πλουτίσουν εις βάρος του αθλήματος»!

Νέα «βόμβα» για το Μουντιάλ από τον Ινφαντίνο: «Ψηφίστε την πώληση, αλλιώς…»!

Κρίσιμη συνάντηση των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών με την ύψιστη απειλή του μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ!

«Δεν είναι της FIFA για να το πουλήσει»: Σκληρή αντίδραση της UEFA στο πλάνο Ινφαντίνο για ιδιωτικοποίηση του Μουντιάλ!

«Βόμβα» από τους Times: Ο Ινφαντίνο σχεδιάζει να πουλήσει μερίδιο του Μουντιάλ σε ιδιώτες επενδυτές!