Ανατροπή 2ης θέσης για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο του διπλό για το 2025 και ταυτόχρονα την πρώτη του νίκη στην OPAP Arena, επικρατώντας 2-1 της ΑΕΚ.
Μετά την αναμέτρηση, ο Σβερίρ Ίνγκασον τόνισε πως παρά την απώλεια του τίτλου, η δεύτερη θέση είναι σημαντική, ενώ επεσήμανε πως οι «πράσινοι» ανήκουν στο Champions League, γι' αυτό και έχει εξαιρετική σημασία το τελικό τους πλασάρισμα.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για την ανατροπή του Παναθηναϊκού και τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Φέτος πραγματικά είχαμε δυσκολίες στους εκτός έδρας αγώνες. Δείξαμε απόψε χαρακτήρα, δώσαμε την μάχη και θέλαμε τη νίκη. Πετύχαμε δύο πολύ όμορφα γκολ και μπορέσαμε να την πάρουμε. Σαν ομάδα θέλαμε την πρωτιά, αλλά και η 2η θέση είναι σημαντική, γιατί μας οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Εκεί ανήκει ο Παναθηναϊκός! Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα για την σημερινή επιτυχία. Ανατρέψαμε την ιστορία στο συγκεκριμένο γήπεδο».
Για το πόσο πείσμωσε την ομάδα η ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και το τι άλλαξε στην ανάπαυλα, ώστε να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός πιο αποφασιστικός στο δεύτερο ημίχρονο: «Όπως είπα και πριν, η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν καθόλου ικανοποιημένοι με την εικόνα που είχαμε στην Τούμπα. Θέλαμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Αυτό ακριβώς προσπαθήσαμε στο συγκεκριμένο αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και στο πρώτο ημίχρονο, μας έλειψαν οι πάσες. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε εντός έδρας και προσπάθησε να πάρει τη νίκη. Κάναμε αυτό που έπρεπε! Δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε πίστη, κάναμε την ανατροπή. Αυτό μας δίνει την χαρά να πούμε ότι κάναμε μια σημαντική ανατροπή και δείχνει μια άλλη εικόνα της ομάδας. Υποφέραμε στην διάρκεια του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά ο στόχος μας ήταν να βγούμε νικητές. Συγχαρητήρια σε όλους».