Σίγουρος πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Καρλ Ίνγκλις. Ο Καναδός σούτινγκ γκαρντ ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών έχοντας 21 πόντους με 6/11 τρίποντα, αλλά εκτιμά πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για να αντεπεξέλθει η ομάδα του και ο ίδιος στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που έπαιξε ομαδικά. Παλέψαμε ως ομάδα, το πιστέψαμε ως ομάδα και στο τέλος νικήσαμε ως ομάδα. Το πιο σημαντικό για μας ήταν ότι πήραμε τη νίκη. Δεν τα είχαμε πάει καλά στα προηγούμενα παιχνίδια και με την αλλαγή προπονητή ήταν αναγκαίο να νικήσουμε, γιατί χτίζουμε, μαθαίνουμε και δοκιμάζουμε νέα πράγματα, οπότε χρειαζόμαστε χρόνο. Υπήρχε αρκετή πίεση. Όλοι στην ομάδα θέλουν αποτελέσματα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», δήλωσε στην «Πράσινη» ο 33χρονος άσος.

Όσο για την προσωπική του παρουσία, είπε: «Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ίδιο έγινε και στο προηγούμενο ματς, αλλά δέχτηκα μια εύκολη αποβολή σε ένα κακό χρονικά σημείο, αλλά πρέπει να συνηθίσω, όπως τα πάντα εδώ… Την Ελλάδα, το νέο προπονητή, τους οπαδούς, τους διαιτητές. Χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δουλέψουμε με το νέο προπονητή. Η ομάδα έχει υψηλές προσδοκίες, όπως κι εγώ προσωπικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, άνετα ο Πρωτέας

Λακωνική η Δρακάκη μετά το ντέρμπι: «Έφταιξαν τα ριμπάουντ ξεκάθαρα»

Ανατριχιαστική στιγμή στη Λεωφόρο: Το «ύστατο χαίρε» των παικτριών του Παναθηναϊκού στους 7 οπαδούς του ΠΑΟΚ

Το αγωνιώδες φινάλε με πρωταγωνίστρια τη Σπανού: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Αγαπώ την ομάδα και τον κόσμο μας - Ευχαριστώ τον κ. Βρανόπουλο που είναι πάντα μαζί μας»

Άντεξε στο θρίλερ ο Παναθηναϊκός και «δίπλωσε» τις νίκες επί του Ολυμπιακού με μυθική Σπανού!

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Βεζένκοφ και Ολυμπιακό για το επεισόδιο με Πετρόπουλο

Το «αντίο» των φίλων του Παναθηναϊκού στους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Καλό ταξίδι αετοί»

Παράπονα του Ολυμπιακού για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ευλαβική ησυχία στην ενός λεπτού σιγή για τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

TAGS: A.E.K.