Η Μπαρτσελόνα πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Λεγκανές (0-1) το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα, ο Ινίγκο Μαρτίνεθ χρειάστηκε να κάνει ένα σωτήριο τάκλιν στο 92', σε τετ-α-τετ του Μουνίρ Ελ Χαντάντι, για να κρατήσει το προβάδισμα των «μπλαουγκράνα».

«Για μένα το να κάνω ένα τέτοιο τάκλιν είναι σαν να πετυχαίνω ένα γκολ ή ακόμα καλύτερα. Αποτρέπεις έτσι ένα γκολ ή ένα πιθανό γκολ. Είναι μεγάλη χαρά για μένα να συμβάλλω σε αυτή τη νίκη», τόνισε ο 33χρονος στόπερ, που φέτος είναι καθοριστικός στην πορεία της «Μπάρτσα».

Ο Ινίγκο Μαρτίνεθ, που πρόσφατα ανανέωσε ως το 2026, έχει φέτος 39 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον παίκτη του αποθέωσε και ο προπονητής του, Χάνσι Φλικ: «Η τελευταία του επέμβαση του Ινίγκο ήταν τέλεια. Την πανηγύρισα σαν γκολ. Ο Ινίγκο όχι μόνο αποδίδει καλά, αλλά έχει και πολύ σημαντικό ηγετικό ρόλο. Σε αυτόν τον αγώνα, μας έδωσε πολλά. Δίνει σε όλους ώθηση», ανέφερε.

Δείτε τη φάση με το καταπληκτικό τάκλιν του Ινίγκο Μαρτίνεθ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίστευτο: Προπονητής κλώτσησε στέλεχος ομάδας σε αμαξίδιο!

Απάντησε στις κατηγορίες για σεξιστική συμπεριφορά ο Αλμέιδα μετά τα παράπονά του σε γυναίκα βοηθό διαιτητή

Τσάμπι Αλόνσο: «Ο διαιτητής μάς προκάλεσε εκνευρισμό»

«Είσαι άθλιος»: Η αποβολή του Καρέρας στο 90’ και άλλων δύο παικτών της Ρεάλ στο φινάλε του αγώνα με τη Θέλτα

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Πήρε την μπουκιά από το στόμα της Σεβίλλης η Βαλένθια και τσίμπησε πολύτιμο βαθμό

Μπαρτσελόνα: Ο Όλμο θέλει να αποφύγει το χειρουργείο για να μην χάσει ολόκληρη τη σεζόν

Επεισόδιο με τον πατέρα του Γιαμάλ στο Μπέτις-Μπαρτσελόνα: «Προκαλούσε και τον απομάκρυναν από τη θέση του»

Άναψαν τα αίματα στο Μπέτις-Μπαρτσελόνα: Γροθιά οπαδού των γηπεδούχων σε οπαδό φιλοξενούμενων

Χαμογέλασε στο φινάλε με ήρωα Μπερενγκέρ και ξενέρωσε την Ατλέτικο η Μπιλμπάο!