Στην πολύ καλή εμφάνιση της Νάπολι στάθηκε ο Λορέντζο Ινσίνιε, στις δηλώσεις του στο Sport Italia, καθώς δεν έκρυψε την πικρία που του άφησε το τελικό 2-2 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε, βέβαια είμαστε και αρκετά στενοχωρημένοι, καθώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη μετά από μια τόσο καλή εμφάνιση», υπογράμμισε ο Ιταλός επιθετικός.

Στη συνέχεια, ο διεθνής φορ των «παρτενοπέι», υπογράμμισε και τις πολλές δυνατότητες που έχει η ομάδα: «Το γεγονός ότι ήρθαμε εδώ και δεχθήκαμε το γκολ στο 93ο λεπτό, σημαίνει ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και είμαστε στο σωστό δρόμο. Προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς σαν να είναι τελικός κι επίσης έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, πολύ έμπειρο, ο οποίος μας κάνει να νιώθουμε ήρεμοι».

Στο τέλος των δηλώσεών του ο 27χρονος άσος της Νάπολι αναφέρθηκε και στο χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Δέχθηκα ένα χτύπημα στα πλευρά και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Σιγά σιγά, όμως βελτιώνεται η κατάσταση μου και λογικά θα είμαι έτοιμος να παίξω την Κυριακή».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube