Για πάνω από 20 χρόνια εργαζόταν στο WLBT η Μπάρμπι Μπάσετ, όμως φαίνεται πως η αναφορά της σε μία συγκεκριμένη... ρίμα του Snoop Dogg της στοίχισε τη δουλειά της!

Βλέπετε, στις 8 Μαρτίου, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια συζητούσε μαζί με τους δύο συμπαρουσιαστές της για το κρασί που έχει κυκλοφορήσει ο θρυλικός ράπερ, όταν ένας εξ αυτών αστειεύτηκε λέγοντας πως «πριν το καταλάβουμε, η Μπάρμπι θα έχει τατουάζ του Snoop στον ώμο της».

Τότε, η Μπάσετ απάντησε "fo shizzle, my nizzle", το οποίο μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα ως «σίγουρα, φίλε μου», ωστόσο η τελευταία λέξη συνδέεται έντονα με την προσβλητική λέξη "nigger" - με αποτέλεσμα, κρίνοντας από το ότι η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε ξανά από τότε σε εκπομπή, να μπει τέλος στη συνεργασία της με το δίκτυο.

Η εν λόγω ατάκα εντοπίζεται στο τραγούδι "Suited N Booted" του Snoop Dogg.

Το περιστατικό έχει διχάσει τις ΗΠΑ, με μερικούς να αναφέρουν πως η παρουσιάστρια όφειλε να γνωρίζει την πραγματική σημασία της κουβέντας πριν την πει, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως δεν είχε κακό σκοπό και πως η αντίδραση του δικτύου ήταν υπερβολική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube