Μία Αμερικανίδα, που μελετούσε ‘ευλαβικά’ το τμήμα με τις νεκρολογίες των εφημερίδων, παραπέμπεται σε δίκη για μία σειρά ληστείες που πραγματοποιούσε κατά τη διάρκεια που εκτελούνταν οι εξόδιες τελετές.

Το επίσημο κατηγορητήριο για την 28χρονη Λατόνια Στιούαρτ σχηματίσθηκε για τις έξι ληστείες που τις προσάπτεται ότι πραγματοποίησε το διάστημα 2017-18, σε ακριβά προάστια της Νέας Υόρκης, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της κομητείας Ουέστσεστερ, στα βόρεια της αμερικανικής μεγαλούπολης, η νεαρή γυναίκα ενημερωνόταν από τις αναγγελίες των κηδειών και τις νεκρολογίες, εντόπιζε που ζούσαν οι τεθνεώντες και οι συγγενείς τους και έμπαινε στα σπίτια τους ενώ εκείνοι παρακολουθούσαν την κηδεία, σπάζοντας το παράθυρο.

Την 1η Μαΐου 2018, όμως, η αστυνομία που είχε κάνει τη σύνδεση των συγκυριών κατά την τέλεση των ληστειών, είχε θέσει υπό παρακολούθηση μία κατοικία, της οποίας οι ένοικοι βρίσκονταν στο κοιμητήριο για να ενταφιάσουν συγγενή τους.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν και συνέλαβαν την Λατόνια Στιούαρτ ενώ μετέβαινε στη δική της κατοικία. Στο αυτοκίνητό της εντόπισαν κοσμήματα και ένα σφυρί. Μάλιστα στο καθισματάκι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου βρισκόταν και το μωρό της.

Λίγους μήνες νωρίτερα, η αστυνομία του Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης είχε συλλάβει τον περιβόητο «ληστή των κηδειών», ο οποίος έκλεβε τα σπίτια των χήρων την ημέρα του ενταφιασμού των συζύγων τους.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη