Σε τραγωδία εξελίχθηκε η Ημέρα των Ευχαριστιών για πολλές οικογένειες που αποφάσισαν να γιορτάσουν σε ένα πάρκο στο Λούισβιλ του Κεντάκι, όπου συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Όταν τελείωσε ο αγώνας των παιδιών και άρχισε ο αγώνας των γυναικών, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από απόσταση 150-200 μέτρων με αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους και τέσσερα ακόμη να τραυματιστούν. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της περιοχής και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Αμέσως επικράτησε πανικός και όλοι έτρεχαν να προφυλαχθούν από τις σφαίρες που έπεφταν γύρω τους. Στο μεταξύ οι δράστες διέφυγαν με την αστυνομία που έφτασε στο σημείο να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς