Μπορεί το US Open Cup του 2025 να ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με το Νάσβιλ να κατακτά τον τίτλο ενάντια στο Όστιν, ωστόσο ήδη διεξάγονται τα προκριματικά για τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς, με τη συμμετοχή ομάδων από όλες τις ΗΠΑ.

Μία εξ αυτών, λέγεται Sharktopus FC, ελληνιστί... καρχαριοχτάποδο, όνομα εμπνευσμένο από cult ταινία τρόμου και επιστημονικής φαντασίας του 2010.

Μπορεί πάντως το όνομα του συλλόγου να ακούγεται αστείο, όμως οι άνθρωποί του δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν την επανάληψη του αγώνα με την Μπέλβιου Αθλέτικ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου, όπου ηττήθηκαν 4-3 στην παράταση.

Βλέπετε, οι ιθύνοντες της Sharktopus FC διαπίστωσαν ότι ο διαιτητής του ματς είχε υπάρξει πρόσφατα ποδοσφαιριστής της Β' ομάδας των νικητών, κάτι που αντιτίθεται στους κανονισμούς της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Έτσι, η τελευταία δέχτηκε την ένσταση που κατατέθηκε και ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί ξανά, αυτή τη φορά με διαιτητή χωρίς... ένοχο παρελθόν!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube