Τέσσερα παιδιά αποκεφάλισαν τζιχαντιστές στο Ιράκ καθώς αρνήθηκαν να αλλαξοπιστήσουν και να απαρνηθούν το χριστιανισμό, ασπαζόμενα τον ισλαμισμό.

Ένας Βρετανός εφημέριος ενορίας της Βαγδάτης, ισχυρίζεται πως μέλη του ISIS καταδιώκουν χριστιανούς ακόμη και έξω από τα σπίτια τους και απειλούν να σκοτώσουν τα παιδιά τους εάν δεν ασπαστούν το Ισλάμ, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερα χριστιανόπουλα επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν τον ισλαμισμό.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι αποκεφαλισμοί των παιδιών σημειώθηκαν σε μια χριστιανική παροικία κοντά στη Βαγδάτη.

Ο Cannon White, ο οποίος έχει διαταχθεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury να εγκαταλείψει το Ιράκ για την ασφάλειά του, είναι ένας από τους ελάχιστους χριστιανούς επικεφαλής του χριστιανισμού στο Ιράκ.

Ο ίδιος σημείωσε: «Τα πράγματα ήταν άσχημα στη Βαγδάτη, βόμβες, πυροβολισμοί, άνθρωποι σκοτώνονταν, έτσι πολλοί χριστιανοί γύρισαν στη Νινευή. Θεωρούσαν όλοι πως εδώ είναι πιο ασφαλείς, όμως μια μέρα μαχητές του ISIS ήρθαν μπήκαν στην πόλη και κυνήγησαν τους χριστιανούς. Σκότωσαν μεγάλο αριθμό αυτών, έπιασαν τα παιδιά τους και μερικά τα αποκεφάλισαν. Ήταν τρομερό αυτό που συνέβη».

«Τις προάλλες έπιασαν έναν χριστιανό και του είπαν: Ή θα πιστέψεις στο Ισλάμ ή θα σκοτώσουμε τα παιδιά σου. Ήταν απελπισμένος, τι να έκανε; Μετά από λίγο μού τηλεφώνησε και με ρώτησε: Είπα πως πιστεύω, αυτό σημαίνει πως ο Ιησούς δεν με αγαπά πλέον; Και τότε του απάντησα: Σε αγαπά και πάντα θα σε αγαπά» εξομολογείται ο εφημέριος.

πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρίλερ στον Ταΰγετο για 8 ορειβάτες: Τέσσερις οι τραυματίες, οι δύο μεταφέρονται με φορεία

Αιτωλοακαρνανία: Την Τετάρτη η απολογία του 44χρονου για τη δολοφονία του κοινοτάρχη Λιθοβουνίου

Κατάσταση καταστροφής λόγω φονικών πυρκαγιών στη Χιλή – 16 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι

Μάλγαρα: Για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη ετοιμάζονται οι αγρότες - Ποια είναι τα αιτήματά τους

Γροιλανδία: Αποχωρούν οι Γερμανοί στρατιώτες - Τι αναφέρει η κοινή δήλωση των 8 κρατών που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς

Κλείνουν λωρίδες στον Κηφισό από Δευτέρα και για 2 ακόμη μέρες – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

«Ενωμένοι στην αντίδρασή μας»: Κοινή δήλωση των 8 κρατών που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς για τη Γροιλανδία

Λήμνος: 20χρονος έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Ο Μακρόν θα ζητήσει οικονομικά αντίποινα της ΕΕ μετά τις απειλές του Τραμπ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες για υπόθεση επικίνδυνης σωματικής βλάβης