Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης, έξω από το σχολικό συγκρότημα Τάλω στο Ηράκλειο, όταν ένα μικρό παιδί παρασύρθηκε από όχημα λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ένα κόκκινο αυτοκίνητο χτύπησε με τον αριστερό καθρέπτη το παιδί, που συνοδευόταν από τη μητέρα του, και το πέταξε στο έδαφος, επί της οδού Μάχης Κρήτης.

Το παιδί, πιθανότατα νηπιαγωγείου, υπέστη χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τρέχει αίμα από την πληγή, αν και η κατάσταση του δεν κρίνεται σοβαρή.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο το μετέφερε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το περιστατικό προκάλεσε αναβρασμό στην περιοχή, με γονείς και περαστικούς να σπεύδουν για να βοηθήσουν. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, προκειμένου να καταγράψει το περιστατικό και να διερευνήσει τις συνθήκες του ατυχήματος, διαπιστώνοντας τυχόν ευθύνες του οδηγού.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βρούτσης για το δυστύχημα οπαδών του ΠΑΟΚ: «Θα στηρίξουμε τη διακοπή αθλητικών δραστηριοτήτων»

Αντιπροσωπεία του Άρη στην Τούμπα, άφησε λουλούδια στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ

Πυροσβεστική: «Πολύμηνη διαρροή προπανίου οδήγησε στην έκρηξη στη Βιολάντα»

Νέες απειλές Τραμπ: Η επόμενη επίθεση στο Ιράν θα είναι πολύ χειρότερη

Σύσταση Βρούτση για τήρηση ενός λεπτού σιγής και μαύρο περιβραχιόνιο στα εγχώρια πρωταθλήματα για τα θύματα του ΠΑΟΚ

Συγκλονιστική κίνηση από τον ΠΑΟΚ: Κρέμασαν οκτώ φανέλες στην μπουτίκ για τους οπαδούς που έχασαν τη ζωή τους

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Ταυτοποιήθηκαν οι επτά σοροί - Ετοιμότητα για τον επαναπατρισμό

Χαλκιδική: Μετωπική σύγκρουση βαν με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές

«Το αποκλείω 1.000% να κόλλησε το τιμόνι»: Τι αναφέρει πραγματογνώμονας για το δυστύχημα στη Ρουμανία

Γιώργος Μαυρίδης: «Μακάρι να είναι η τελευταία φορά - Ήταν να πάω και εγώ οδικώς για το ματς με τη Λιόν»