Στιγμές αγωνίας για τον σύζυγό της πέρασε μια νεαρή γυναίκα μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Ηράκλειο, όταν τον είδε να παλεύει άγρια με δυο αγνώστους τους οποίους έπιασαν στα πράσα την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν την πόρτα!

Ο 35χρονος άνδρας δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή και όρμησε κατά πάνω στους επίδοξους διαρρήκτες, που μπορεί να αιφνιδιάστηκαν προς στιγμήν, αλλά πάλεψαν σώμα με σώμα μαζί του. Η μάχη ήταν αμφίρροπη, αλλά τελικά οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή εξουδετερώνοντας τον 35χρονο και καταφέρνοντας να διαφύγουν τρέχοντας.

Ευτυχώς, ο 35χρονος δεν τραυματίστηκε, παρά υπέστη μόνο μερικές αμυχές. Το ζευγάρι ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε λεπτομερή περιγραφή των δυο κακοποιών, όμως τα ίχνη τους είχαν ήδη χαθεί. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να τους εντοπίσει, ενώ η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από την πόρτα που προσπάθησαν να παραβιάσουν.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, πέθανε ο Σταύρος Πετρακόπουλος

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας