Μια δραματική επιχείρηση διάσωσης έχει στηθεί στην εθνική οδό Ηρακλείου Μοιρών, λίγα μέτρα από τον κόμβο του ΠΑΓΝΗ όπου νωρίτερα όπως όλα δείχνουν εγκαταλείφθηκαν αβοήθητα δυο μεγαλόσωμα σκυλιά δεμένα σε σχοινί και αλυσίδα αντίστοιχα.

Το ένα από τα σκυλιά, ένα λυκόσκυλο, εντοπίστηκε να κείτεται μισοπεθαμένο στον παράδρομο της εθνικής, χτυπημένο από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το δεύτερο σκυλί ένα, γκρι, κάνε κόρσο, παραμένει στο πλευρό του και δεν επιτρέπει σε κανένα να πλησιάσει τον φίλο του.

Στο σημείο βρέθηκε η εθελόντρια Νίκη Μανολάκη από το καταφύγιο των Γουβών η οποία με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να καθησυχάσει το αρσενικό σκυλί για να μπορέσει να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο άλλο και να το μεταφέρει σε διπλανό κτηνιατρείο. Όμως στάθηκε αδύνατο. Το αρσενικό σκυλί με σπαρακτικό τρόπο ξαπλώνει δίπλα στο φίλο του και προσπαθεί είτε να τον κουνήσει είτε να τον ζεστάνει για να τον βοηθήσει.

Το τραυματισμένο σκυλί άφησε την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα χωρίς κάνεις να μπορεί να πλησιάσει να βοηθήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες για το περιστατικό ενημερώθηκε η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μ. Καναβάκη και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι κυνοκόμοι με τους ίδιους να σπεύσουν το σημείο με κατάλληλο εξοπλισμό για να βοηθήσουν τα δυο σκυλιά.

Μάλιστα στο σημείο έχει μαζευτεί και αρκετός κόσμος αυτή την ώρα, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό. Επίσης πολλοί είναι και οι διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι σταματούν στο σημείο και προσφέρονται να βοηθήσουν.



Πηγή: Neakriti.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρώπη πλήττεται από δεύτερο κύμα καύσωνα - Επιδείνωση των φαινομένων το Σαββατοκύριακο

Ασανσέρ: Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την απογραφή – Δεν θα δοθεί νέα παράταση

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Την Πέμπτη η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Αίγιο: Το θρίλερ με την πυρίτιδα, το DNA στη σκανδάλη και τα νέα δεδομένα για το διπλό φονικό

Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, που νόμιζαν ότι ήταν απατεώνες - Βρέθηκε οπλοπολυβόλο στο σπίτι τους

Θεσσαλονίκη: Μία καταδίκη και δύο αθωώσεις για τη φωτιά στο Φίλυρο

Μαρινάκης: Από βδομάδα θα φανεί στην αντλία η μείωση της τιμής του πετρελαίου

Σπείρα «μαϊμού» αστυνομικών εξαρθρώθηκε στον Πειραιά - Έκαναν 29 απάτες με λεία 690.000 ευρώ

Κοτζίμα: Η «Μέκκα του τζιν» στην Ιαπωνία

Θάνατος 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή ενός εκ των δύο κατηγορουμένων