Συνελήφθησαν, τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και όπλα στο Ηράκλειο, μετά από στοιχεία που είχε στη διάθεση της η ΕΛΑΣ στην Κρήτη.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 23 και 26 ετών και δύο Έλληνες ηλικίας 29 και 18 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο, τη στιγμή που ο 26χρονος αλλοδαπός προμήθευε τον 23χρονο αλλοδαπό και τον 29χρονο Έλληνα ποσότητα ηρωίνης.

Κατά τη σύλληψη εντοπίστηκε σε έρευνα προσωπική μικροποσότητα ηρωίνης και κινητό τηλέφωνο ενώ ακολούθησε έρευνα στην κοινή οικία του 26χρονου και της 18χρονης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «Δεκατρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολική ποσότητα ηρωίνης 38,1 γραμμάρια (φιξάκια), το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα και 2 μαχαίρια τύπου στιλέτα.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στις παραβιάσεις: Γιατί η Τουρκία ανεβάζει ξανά τους τόνους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Ορόσημο το 2026 για τη μείωση του δημοσίου χρέους - Πρόωρες αποπληρωμές δανείων

Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά σήμερα και αύριο τα εμπορικά καταστήματα - Πώς θα λειτουργήσουν έως την Πρωτοχρονιά

Πρωτοχρονιά στα μπλόκα θα κάνουν οι αγρότες – Στις 12:00 κλείνει η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Βροχές στα ανατολικά και νότια, πτώση θερμοκρασίας

Καραμπόλα 50 οχημάτων με έναν νεκρό και 26 τραυματίες στην Ιαπωνία

Τραγωδία σε πυρκαγιά διαμερίσματος στην Καλλιθέα: Ανασύρθηκαν δύο άτομα απανθρακωμένα

Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις ορειβάτες και μία γυναίκα

Αγιος Δημήτριος: Καθίζηση 5 μέτρων στο ρέμα της Πικροδάφνης από την κακοκαιρία