Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Δυστυχώς αν και η νοοτροπία του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν να μην ασχολούνται με τους διαιτητές και με τον τρόπο που διεξάγονται οι αγώνες,σεβόμενοι τους θεσμούς αλλά και αρνούμενοι να μπούμε στην νοοτροπία άλλων εποχών και παραγόντων,είμαστε όμως πλέον αναγκασμένοι να το κάνουμε έπειτα και από την τραγική διαιτησία του διαιτητή Σιδηρόπουλου από τον σύνδεσμο Πέλλας μεταξύ του αγώνα ΑΠΕ Λαγκαδάς- ΑΕΠ Ηρακλής 1908.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κρίνεται επιεικώς ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ από την όλη την οικογένεια του Ηρακλή στο να ξανά σφυρίξει σε παιχνίδι της ομάδος μας, μιας και από το πρώτο λεπτό κατάφερε να εκνευρίσει όλο τον φίλαθλο κόσμο με τις αποφάσεις του και ξεπέρασε την δικαιολογία του ανθρώπινου λάθους με την παρουσία του καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού κάνοντας ένα παιχνίδι ροντέο και προκαλώντας έτσι την συνολική αντίδραση του κόσμου αλλά και της ομάδος μας με την λήξη του.

Δυστυχώς σήμερα το όμορφο αυτό άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο έκανε πολλά βήματα πίσω όσον αφορά την αξιοπιστία του και μας θύμισε άλλες εποχές. Τονίζουμε δε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε ανάλογες συμπεριφορές είς το μέλλον μίας και θεωρούμε ότι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας και στον ιδρώτα τους όπως και προς το ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδος του ΗΡΑΚΛΗ μας πρέπει να είναι εννοούμενος! Επίσης να ευχηθούμε σαν Δ.Σ. ταχεία ανάρρωση στον άτυχο φίλαθλο μας και να δηλώσουμε ότι θα είμαστε κοντά του σε ότι χρειαστεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!