Στη διάψευση των σεναρίων που προέκυψαν από τη Ρουμανία περί ενδιαφέροντος αλλά και επαφών του Ηρακλή με τον Έντι Ιορντανέσκου προχώρησε η ΠΑΕ.
Ο γηραιός τονίζει ότι τα όσα αναφέρονται στη γειτονική χώρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, υπογραμμίζοντας πως η διοίκηση και συνολικά όλοι στην ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται και πως ο Ματσάρι έχει πλήρη στήριξη.
Υπενθυμίζεται ότι τα ρουμανικά ΜΜΕ παρουσίαζαν το σημερινό ματς με τον Άρη ως παιχνίδι που ενδεχομένως θα κρίνει την παραμονή του Ματσάρι στον πάγκο του Ηρακλή, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι υπεύθυνοι του συλλόγου είχαν ήδη μιλήσει με τον Ιορντανέσκου. Ωστόσο, η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία βάση σε αυτά τα δημοσιεύματα.