Για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ηρακλής αλλά και για την επόμενη μέρα του συλλόγου μίλησε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis της Θεσσαλονίκης ο Στράτος Ευγενίου.

Ο μεγαλομέτοχος του «γηραιού» λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από τα κοινά του συλλόγου, τόνισε ότι τα χρέη της ομάδας δεν οφείλονται σε εκείνον και για αυτόν τον λόγο δεν προτίθεται να τα αποπληρώσει, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει οριστικά αν δεν προσδώσει τα οφειλόμενα σε όσους τα ζητούν.

Διαβάστε όσα δήλωσε:
Αρχικά ανέφερε: «Δεν λαμβάνω υπόψιν τις αλητείες κάποιων, δεν με κυνηγούν παίκτες για χρήματα. Όσα ήρθαν από το στοίχημα μπήκαν στα ταμεία της ομάδας και ο Γ.Σ. πληρώνει υποχρεώσεις προς παίκτες. Δεν έχω δεσμεύσεις λογαριασμών όπως άλλοι. Όσοι μιλάνε, ξέρουν. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να πετάει λάσπη».

Ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει ο Γ.Σ. Ηρακλής, να πληρώσω εγώ τα χρέη; Δεν είναι δικά μου. Κάποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή και φαίνεται, πολλά πράγματα βρωμάνε. Θα πρέπει όλοι οι πολιτικοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ανεξαρτήτως κόμματος».

Για τα οικονομικά της ομάδας σημείωσε: «Ο Ηρακλής είναι από τις ομάδες που πληρώνουν και πριν φύγω θα τους έχω ξοφλήσει όλους και υπάρχει μία γενικότερη προσπάθεια για να σωθεί ο Ηρακλής».

Και υπογράμμισε: «Αν γινόταν κανονικά η εκδίκαση της απόφασης θα δικαιωνόταν, ενώ ο κύριος Παναγόπουλος είπε το δικαστήριο ”στημένο” και αποχώρησε. Μόνο έτσι θα μπορούσε ο Ηρακλής να μην δικαιωθεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube