Oι Φρουροί της Επανάστασης κατάσχεσαν ένα ξένο δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο καυσίμων με μερικές αραβικές χώρες, σύμφωνα με σημερινή αναφορά της κρατικής τηλεόρασης του Ιράν, χωρίς να δημοσιοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

To επταμελές πλήρωμα του πλοίου κρατείται.

“Δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης κατάσχεσαν ένα δεξαμενόπλοιο στον Περσικό Κόλπο, το οποίο έκανε λαθρεμπόριο καυσίμων με μερικές αραβικές χώρες,” ανέφερε η κρατική τηλεόραση του Ιράν.

“Οι ναυτικές δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης κατάσχεσαν ένα ξένο δεξαμενόπλοιο στον Περσικό Κόλπο που έκανε λαθρεμπόριο με μερικές αραβικές χώρες,” δήλωσε στην κρατική τηλεόραση του Ιράν, ο διοικητής του αναφερόμενου επίλεκτου σώματος Ραμεζάν Ζιραχί.

Το δεξαμενόπλοιο μετέφερε 700.000 λίτρα καυσίμου. Οι επτά ναυτικοί του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου που έχουν διαφορετικές εθνικότητες, συνελήφθησαν,” είπε ο ίδιος.

Τον προηγούμενο μήνα, το Ιράν κατάσχεσε ένα βρετανικό δεξαμενόπλοιο στο Στενό του Χορμούζ, με την Τεχεράνη να ισχυρίζεται ότι παραβίασε ναυτικούς κανονισμούς, ενώ άφησε ένα δεύτερο δεξαμενόπλοιο να συνεχίσει την πορεία του, μετά από σχετική προειδοποίηση.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη