Η αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία καθυστέρησε να ξεκινήσει 5 λεπτά και ο λόγος είναι πως πριν την ανάκρουση των Εθνικών ύμνων ένας ηλικιωμένος κύριος χαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες αμφότερων των ομάδων.

Πολλοί αναρωτήθηκαν εύλογα ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος. Πρόκειται, λοιπόν, για τον 83χρονο πρόεδρο της Ιρλανδίας, Μάικλ Ντ. Χίγκινς, ο οποίος βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο από το 2011.

Ο Χίγκινς έχει καθιερώσει τον χαιρετισμό αυτό πριν από τους αγώνες των εθνικών ομάδων της χώρας του και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν την έναρξη του αγώνα της Ιρλανδίας με την Αγγλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση

Απειλές στη σύζυγο του Μοράτα για το χαμένο πέναλτι: «Θα σκοτώσω τον άντρα και τα παιδιά σου»

Η... ψυχρή χειραψία του Γιαμάλ στον Κριστιάνο έγινε viral