Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο… σίριαλ του Ρικ Πιτίνο με την Adidas!
Σύμφωνα με το «ESPN», ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία κολοσσό, ύστερα από τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε πριν από 16 μήνες με αφορμή την απόλυσή του από το κολέγιο του Λούιβιλ.
Συγκεκριμένα, το 2017 ο έμπειρος κόουτς είχε καταθέσει αγωγή κατά της Adidas μετά την απομάκρυνσή του από το κολέγιο, εξαιτίας των εις βάρος του κατηγοριών περί δωροδοκίας για προσέλκυση παικτών, κατηγορώντας την πως έπεσε θύμα εξαπάτησης από τους υπαλλήλους της και πως αυτό το περιστατικό του δημιούργησε κατάθλιψη.
Τότε, το ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε την αγωγή του Πιτίνο κατά της γνωστής εταιρίας, γνωστοποιώντας στις δύο πλευρές πως θα έπρεπε να τα βρουν μεταξύ τους, κάτι που έγινε τη Δευτέρα (23/12).