Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το βράδυ του Σαββάτου (ξημερώματα προς Κυριακή) ο Τέρι Αντώνης.

Ο ομογενής μεσοαμυντικός αναμένεται αύριο, Δευτέρα, να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στη συνέχεια το τριετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος άσος αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ και θα μείνει στην ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο, ώστε να διαπιστώσει ο Κροάτης αν πρέπει να τον υπολογίζει κανονικά ή να δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα για να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή – ελληνική πραγματικότητα.

Η αρχική σκέψη ήταν ο Αντώνης να δοθεί ως δανεικός στη Βέροια, όμως μετά από συζήτηση που είχε ο παίκτης με τον Φρανκ Άρνεσεν αποφασίστηκε να του δοθεί μία ευκαιρία. Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να διαπραγματεύεται την απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός αμυντικού.

Αυτές οι δύο προσθήκες αναμένεται να αποτελέσουν και τις τελευταίες μεταγραφές για τους Θεσσαλονικείς μετά τους αγώνες με την Μπρόντμπι. Πάντως, ο Δανός παράγοντας φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Ραίκοβιτς, κάτι που μπορεί να ακουστεί ξανά τις προσεχείς ημέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.