Στην Ελλάδα είναι πλέον ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, Tζενάρο Γκατούζο και ο ερχομός του θα φέρει και εξελίξεις στα μεταγραφικά. Ο Ιταλός θα επισκεφθεί το προπονητικό της ομάδας και θα συναντήσει τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάνθο Πουλινάκη. Θα συζητήσουν για τη ενίσχυση που χρειάζεται το προσθήκες που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ.

Ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί έντονα είναι ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος, που έφυγε από τον Πανθρακικό.

Επιπλέον, με την παρουσία του 36χρονου θα προχωρήσουν και θέματα, σχετικά με την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, όπως η διεξαγωγή και άλλων φιλικών.

Ο Γκατούζο θα παραμείνει στην Κρήτη για τέσσερις ημέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πατρίδα του, ώστε να φέρει και τα υπόλοιπα πράγματα του στην Ελλάδα, στην οποία θα έρθει ξανά στις 3 ή 4 Ιουλίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: ΟΦΗ