Της νίκης του επί του Άντριεν Μπρόνερ ακολούθησαν δύο δυσάρεστες ειδήσεις για τον Μάνι Πακιάο.

Η πρώτη; Στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μπήκαν ληστές και το σημαντικότερο αποκόμισε έναν τραυματισμό στο μάτι ο οποίος, όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, είναι ικανός να του βάλει τέλος στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι έχει υποστεί αποκόλληση αμφιβληστροειδούς χιτώνα κάτι που ενδεχομένως να μην του επιτρέψει να μπει και πάλι στο ρινγκ.

Ο Πακιάο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Μπρόνερ διαμαρτυρόταν ότι αισθάνεται ενοχλήσεις στο μάτι και η όρασή του ήταν θολή ειδικά το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον 40χρονο πυγμάχο το πρόβλημα δεν προκλήθηκε από κάποιο χτύπημα από τον Μπρόνερ αλλά από μια επαφή που είχε το γάντι του Αμερικανού με το μάτι του.

Τις πληροφορίες τις μετέφερε ο δημοσιογράφος της New York Daily News, Μάθιου Γουάλας.




Κάποιες ιστοσελίδες υποστηρίζουν ότι –τελικά- δεν είναι σημαντικό πρόβλημα και πως απλώς πρόκειται για μια γρατζουνιά στο μάτι του Πακιάο.

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα από την στιγμή που ο «Πάκμαν» δεν έχει πάρει θέση, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα αυτά. Η μόνη πληροφορία θέλει τον Πακιάο να εξετασθεί από ειδικό γιατρό όταν επιστρέψει στην πατρίδα του.




Πηγή: topranknews.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube