Γυναίκα που βρισκόταν εντός συρμού του μετρό «έφαγε» πέτρα στο κεφάλι που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον του συρμού, με αποτέλεμα να τραυματιστεί .

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στην γραμμή 1 του μετρό και ενώ ο συρμός κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο.

Άγνωστος ο οποίος βρισκόταν σε παρακείμενο δρόμο και εκτός των εγκαταστάσεων του μετρό πέταξε πέτρα η οποία βρήκε την γυναίκα στο κεφάλι και την τραυμάτισε.

Αμέσως ο σταθμάρχης ειδοποίησε την ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:
«Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό, το απόγευμα της Τρίτης 13/09/2022, από πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον διερχόμενου συρμού, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εύχεται καταρχάς στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση. Η επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο. Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης».

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη