Κανέναν οίκτο δεν έδειξε η Νόριτς απέναντι σε δύο οπαδούς της που επέδειξαν ρατσιστικές συμπεριφορές. Με ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε πως αμφότεροι θα αποβληθούν δια βίου από το γήπεδό της.

Μάλιστα, ευχαρίστησε και τους πολυάριθμους άλλους φίλους της ομάδας που έσπευσαν να τους καταγγείλουν αλλά και να παράσχουν –πέρα από μαρτυρίες- και οπτικοακουστικό υλικό από τη δράση τους.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα της Νόριτς με τη Γουλβς και όπως τονίζεται από τη διοίκηση της ομάδας, η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη κι εφόσον αποδειχθεί η ενοχή των δύο, θα τους απαγορευτεί ακόμη και να πλησιάσουν στο γήπεδο του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!

Pasillo από Σίτι και Βίλα στον Μπερνάρντο Σίλβα - Συγκινήθηκε ο Πορτογάλος και ο Γκουαρντιόλα

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε δικό του το απόλυτο ρεκόρ των ασίστ στην Premier League!