Μεγάλη νίκη με 9-8 επί του Ολυμπιακού πήρε η Βουλιαγμένη, στο δεύτερο ματς της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά που θα κρίνει το πλεονέκτημα της τρίτης φάσης.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη επί των «ερυθρόλευκων» σε τέσσερις συναντήσεις, με αποτέλεσμα η νικήτρια της σειράς να κριθεί σε τρίτο ματς που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (16/12) στον. Πειραιά.

Η Βουλιαγμένη αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό και προηγήθηκε 4-1, ενώ στην αρχή της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε στο +4 (6-2), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει σε 8-5 λίγο πριν το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, ενώ στο γκολ της Νίχαους για το 9-5 απάντησαν οι Αβραμίδου και Ασημάκη (9-7). Παρά την πίεση, οι ερυθρόλευκες το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν σε 9-8 με την Τσουκαλά δευτερόλεπτα πριν τοπ φινάλε.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 9-8
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-0, 2-3, 1-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 2, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 1, Μαυρωτά Ιφ. 1, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου Β., Μαυρωτά Μ. Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ειρ.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube