Δέκα λεπτά μακριά από μία νίκη που θα την έφερνε μόνη πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος Σλοβακίας, βρέθηκε η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Γιουόρπα Λιγκ την Πέμπτη στη ρεβάνς της Τούμπας (σ.σ. πρώτο ματς 1-0), ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ζίλινα για την 6η αγωνιστική και συνεχίζει να μοιράζεται την κορυφή με την αποψινή αντίπαλό της.

Οι γηπεδούχοι, που όπως και οι φιλοξενούμενοι, μετρούσαν ως τώρα πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό με γκολ του Ράφαελ Ρατάο και στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και κάποιες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Η Ζίλινα, βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση τα τελευταία λεπτά και στο 80ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετάτρεψε σε γκολ ο Κάτσερ για το 1-1, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Έτσι, οι δύο ομάδες έφτασαν στους 16 βαθμούς και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σλόβαν, αγωνίστηκε με δέκα (!) αλλαγές στην ενδεκάδα για λόγους ξεκούρασης ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.